Golfbanan.....

Mia: I helgen så var Per sååå sugen på att spela golf så han frågade mig o Malte om vi ville följa med..Alltid skönt me friskluft så vi klädde på oss o packade med fika, dricka, varma kläder o de viktigaste... golfbagen o den nya drivern o Maltes mini golfklubba. Inte för att jag trodde´att han skulle va jätteintresserad men de visade sig att jag hade FEL!
Han tyckte att detta va toppen, plockade bollar från ranchen o o försökte ivrigt få iväg dom....men en hand på klubban.
Pappa Per  va snabbt framme för att rätta den blivande stjärnan..ska ju börjas i tid haha. Men även jag tyckte att de va mysigt att följa med mina älsklingar till golfbanan..jo d e faktiskt sant haha!!!
Några bilder därifrån:



Plockar bollar!!!


Ser bra ut min favoriter!!!=)


Nu börjar de likna något....


Malte tar bort flaggan så Per kan putta i bollen..Malte vet hur han ska göra..haha


Familjebild på golfbanan

Mysigt hade vi o detta kommer säkert att upprepa sig....o Per o Malte var fantastiskt duktiga..PUSS till er!!
Tack o Hej...

Malte konstnär...


Mia: I måndags va vi hemma från dagis o jobb för Malte hade lite feber som tur va släppte fort, men men för att då fördriva dagen med en ganska så pigg Malte va vi ju tvungna att hitta på något roligt o de gjorde vi verkligen.
Malte letade upp sina färger i lådan o sen va de dags..jag klädde in hela köksbordet me tidningar så att de inte skulle komma färg överallt. Malte målade o målade o han lyckades faktiskt göra tre konstverk som ska ramas in o hängas upp på väggen. Kommer foto på dom sen när de e klart.
Men såhär såg det ut iaf när han målade:



När Pappa Sen kom hem från att ha hjälpt en jobbarkompis med hennes dator så hade Malte fått en present från henne som tack för hjälpen. Preesenten kom ända från Thailand..:




En rolig dag fast att man får va hemma o va sjuk....
TAck o Hej!!

GRATTIS till era små flickor!!

Vi vill gratulera Fam. Rubin för deras lilla Hedda som föddes den 27 februari...GRATTIS GRATTIS!!

Vi vill också gratulera Fam: Nilsson/Friberg för deras lilla Tyra som föddes den 5 mars.. GRATTIS GRATTIS!!

Hoppas ni alla mår bra o att vi snart kan komma för att se era små underverk!! KRAM

Kusiner och Handboll....

Mia: I lördags kom Malin, Melvin och Albin hit för att dom inte kunde vara hemma i deras hus, dom ska renovera badrummet o medans Johan o Lasse rev väggar me sågspån lekte barnen för fullt här hemma o vi fikade på god glass o chokladsås..mums mums! Efter ett par timmar lek var det dags för dom att åka hem igen, vi lyxade till det idag o beställde mat..Lördag o allt, Malte fick sin favorit kyckling o pommes..=) då e han nöjd. Jag tog en kyckligsallad o Per beställde en pizza.. Sen va de dags för melodifestival andra chansen. Min favorit är då Sarah, hennes låt är såå mäktig o så sjunger hon ju fanastiskt bra! Tyckte inte att Uggla skulle gå vidare. Jag personligen tycker att hennes låt är för tråkig o jag tror inte att den platsar utanför Sveriges gränser om hon nu mot förmodan skulle vinna hela s-n på lördag... Men man ska aldrig säga aldrig...
Sedan somnade jag så gott i soffan efter de..

Söndag: HANDBOLL!! Det är vår familjs nya intresse. Dom har ju gått upp till elitserien...=) 

Som alla vet, tror ja, så har vi fortf. inget badrum. nä de e sant o inte blir de ngt gjort heller..i onsdags förra veckan va dom här så vi fick kolla ut vilka färger vi ville ha....ja vilket utbud, inte mycke att hänga i julgranen vill ja lova. men men de fick bli ngt grått, både på väggar o golv...De jag ville komma till va att vi inte kan tvätta för de e nästan upptaget i vår tvättstuga alltid. Men som tur va så hade mamma o Göran ledig tid i deras tvättstuga så vi tog med tre kassar tvätt så vi iaf kan få lite rena kläder...Tack!
Kl 16.30 va de dags för handboll i idrottshallen. Göran hade fixat bra biljetter ute på kanten, skönt att ha de när man har Malte me sig...IFK utklassade sina motståndare. SÅ de va ingen direkt spännande match men ändå roligt att va där o kolla. Malte är ju i sitt essä. YES skriker han när de blir mål o Sen klappar han! Ska börjas i tid. Undra om han vill spela handboll när han blir äldre. Hoppas de. Bättre än fotboll iaf!!!
Lite bilder från helgen:


Kusin Albin och Malte kör rally...


Väntan på hanbollen ska börja..

Per o Göran

Nu har dom börjat spela....

Lite mys o bus med mormor blev det allt...

En riktigt mysig och lugn helg.....

Tack o Hej..
Mia

Helgen med vårväder...

Mia: I lördags så var det sååå fint väder o SOL så vi packade väskan och körde till balsby..närmare bestämt smultronstället. Där hade vi i veckan fått två små söta lamm så dom här hemma var så nyfikna på dom så vi körde dit så dom fick kolla på djuren o så hade dom ju alla leksaker att leka med alldeles själva. MYS!
Vi hade en mysig dag, de va så att man inte ville åka hem o sätta sig i en lägenhet..
Jag låter bilderna tala för sig själva:

Lammet föddes i onsdagmorse.


Malte hittade en traktor som han SJÄLV kunde köra o så kunda man koppla på släp..TOPPEN!!


Alvin kör Malte i släpet...


Malte e inne hos "ninen" o ger den hö...


Finns det något bättre än den första riktiga vårsolen....?? Här sitter dom o myser mina älsklingar!

Tack o hej....
Mia

RSS 2.0