På besök hos Lisa och Max....

Mia: Igår den 20 april, slutade jag tidigt från jobbet så då hade jag och Lisa bestämt att vi skulle träffas..Jag hämtade Malte kl 14.00 på dagis. Han va så trött, blev lämnad 6.30 på morgonen o han som brukar vakna runt 8, 8.30..Förstår om va trött då. Visserligen hade han sovit på dagis men de kanske behövdes mer, hehe
Max va oxå precis vaken när vi ringde på dörren kvart över två. Malte traskade direkt in på Max rum, där finns massor me spännande saker..O max kröp efter..Vid tre gav vi dom lite mellis o sen bestämde vi oss för att gå till lekplatsen som bara ligger en liten bit bort..O medans jag o Lisa packade med oss saker så busade Malte m Max genom att slänga sig på golvet o Max han skrattade så mycket att han nästan inte fick luft..haha att de kan va så roligt! Malte kände säkert sig stor då o förstod ju att Max tyckte de va roligt..
Efter mycket om o men me Malte va vi framme på lekplatsen. Malte fick gå hade ingen vagn med till honom...De va bara de att han tyckte att de va roligt att inte göra som mamma sa....trots eller????? Men men de ska man också gå igenom.
Max va snäll nog o nöjde sig med att sitta i vagnen med sin hålslev..haha
Några bilder:

Malte på rutschkanan, lite läskig för att våga åka den..


Max med sin hålslev, han släppte inte den EN enda gång när vi va på lekplatsen, typ en timmes tid haha


Gröngölingar...=) men SÖTA e ni iaf..o FINA..=)


Max har fortf. inte släppt sin hålslev..;) o Malte leker me hans favvo..=)

Tack Lisa och Max för en mysig eftermiddag, får vi snart ta o göra om.=)

Bye bye//Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0